Beaufort Street / Chelsea

The brief was to design a warm family home of timeless elegance.

The full refurbishment of this maisonette split on three levels in Chelsea included the design of all the interiors, the re-layout of the loft area and the installation of a sophisticated sound and vision system throughout the house, all to the highest specifications.

The design and construction of a large living area connecting the front to the rear of the house as well as to the main entrance has been obtained with the clever use of oversized pocket glass doors and the opening of large doorways.
Improved natural light and great space flexibility for the enjoyment of the family were the final result of our design process.

A material palette including teak flooring, metallic bronze spray painted bespoke cabinetry in balance with more traditional details create a refined contemporary feeling throughout the house.

At the front of the house we transformed a neglected paved area in to a newly landscaped formal garden designed with flower beds framed with Cardoso stone paths that visually lead the visitor to the front porch of the house.